Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Talán Sylvain White rendezheti a Robotech filmet

2010.04.05. 15:09 koimbra Szólj hozzá!

Még 2008-ban jelentették be a Robotech mozifilmet, ekkor azt mondták, hogy 2010-ben fog érkezni a produkció a mozikba. De idén biztosan nem fogjuk látni, ugyanis még nem tartanak sehol, a forgatás kezdetét se tűzték ki, rendező sincs még a projekt élén. Lehetséges, hogy Sylvain White fogja elkészíteni az alkotást, a rendező az IESB-nek adott interjújában elárulta, hogy elküldték neki a forgatókönyvet, de még nem írta alá a szerződést.

 

IESB: Meg tudja erősíteni vagy cáfolni a Robotech körül keringő pletykákat?
White: Milyen pletykákat?

 

IESB: Azt, hogy Ön rendezi a filmet
White: A produkció még nem kapott zöld utat. Igazi kultsorozatról beszélünk, Franciaországban nőttem fel és mikor francia nyelven levetítették megnéztem az egészet. Lenyűgöző rajzfilm volt. Remélem a film meg fog valósulni.

 

IESB: Tehát igen? Ön fogja megcsinálni?
White: Szeretném, ám a projektből nem lesz egyhamar film. Még hivatalosan nem írtam alá semmit, csak elküldtek nekem egy forgatókönyvvázlatot, amit kedveltem.
 

Az eredeti anime sorozat a jövőben játszódott a Földön, az emberiséget megtámadják a földönkívüliek, akik az űrlényektől szerzett technológia segítségével hatalmas robotokat építenek és ezzel védelmezik a bolygót.

Címkék: robotech miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr81896372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása