Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Twelve előzetes - Joel Schumacher hallat magáról

2010.04.05. 22:24 koimbra 1 komment

Joel Schumacherrel utoljára 3 éve találkozhattunk a mozikban, akkor a 23-as szám thrillert mutatták be tőle, amiben Jim Carrey játszotta a főszerepet. Ezután elkészítette a Town Creek horrort, a film egy ideig dobozban várta, hogy bemutassák, majd szinte nulla beharangozó mellett néhány filmszínházban bemutatták, nem is kell mondanom, hogy reklám hiányában nem hozott semmit a konyhára. Idén a Twelve-vel jelentkezik, a történet ugyan ismert, de az előzetes után többen feltették a kérdést, hogy konkrétan miről is szól a produkció, mert ez alapján nem sok derül ki.

A filmben egy tini otthagyja a gimi utolsó évét, majd marihuánát árul a gazdagoknak. Unokatestvérére egy nap holtan találnak rá, a gyilkossággal a díler srác legjobb barátját gyanúsítják. Emma Roberts, Ellen Barkin, Rory Culkin, 50 Cent játsszák a főbb szerepeket, a narrátor Kiefer Sutherland.

Címkék: trailer drámaelőzetes twelve

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr321897452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2010.04.06. 10:48:11

Érdekesnek tűnt a bemutató vége felé az a néhány másodperces felpörgetés.
Amúgy lehet ez még nagyon jó film is!
süti beállítások módosítása