Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nem haladnak a Gears of Warral

2010.04.06. 11:34 koimbra Szólj hozzá!

2007-ben jelentette be a New Line Cinema, hogy filmet készít a Microsoft népszerű számítógépes játékából, a Gears of Warból. A Collateral - A halál zálogát jegyző Stuart Beattie-t állították rá a forgatókönyvre, néhány hónappal később pedig az Underworld és a Legdrágább az életed rendezője, Len Wiseman elvállalta a rendezést. Wiseman ezután a Wanted forgatókönyvírójával, Chris Morgannel ügyködött a szkripten, ezt később Billy Ray (Az utolsó jelentés) dolgozta át. Elvileg idén már a mozikba kellett volna kerülni a filmnek, de még a forgatás kezdete sincs kijelölve, Wiseman és a stúdió a költségvetésen vitázott.

Az LA Times ma azt írta, hogy Wiseman úgy döntött, hogy inkább leszerződik a Nocturne posztapokaliptikus filmre. A New Line jelenleg új írót keres, aki kipofozná a Gears of War forgatókönyvét, de eddig még nem talált alkalmas személyt a feladatra. Wiseman ugyan még hivatalosan nem hagyta el a fedélzetet, de valószínűleg előbb-utóbb meg fogja tenni ezt a lépést. (A játékról itt olvashatsz bővebben.)

Címkék: miújság gears of war játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr641898355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása