Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Dilisek vacsorája feldolgozásának az előzetese

2010.04.07. 10:55 koimbra 2 komment

Még egy feldolgozás, az 1998-as francia Dilisek vacsorájából készült egy remake. A főbb szerepekben veterán nevettetők találhatók: Steve Carell, Paul Rudd és Zach Galifianakis. A rendezést az Apádra ütök készítője, Jay Roach vállalta el. 

Rudd egy neves vállalat alkalmazottja és éppen itt az előléptetés ideje, de csak úgy léphet feljebb a ranglétrán, ha részt vesz egy vacsorán. A kitétel az, hogy minden meghívottnak magával kell vinnie valakit, akin aztán az egybegyűltek jókat tudnak kacagni. Az eredeti változat gyakorlatilag egy helyen játszódott, a trailer alapján az amerikai verzióban jó ideig nem kerül sor erre a bizonyos vacsorára és több helyen is megfordulnak "hőseink".

Címkék: trailer remake poszter vígjátékelőzetes dilisek vacsorája

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr491901113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

curby (törölt) 2010.04.07. 13:44:40

személy szerint nekem a dilisek vacsorája az egyik kedvenc filmem és szerintem az egyik legjobb francia film.undirító hogy az amerikaiak mindent feldolgoznak.bár hiába teszik mert aki látta az eredetit az tudja hogy ezt nem tudják felülmúlni.

a8zoli 2010.04.07. 20:07:24

nem hinném hogy az echtét ez űberelni fogja... ez is szánalmas próbálkozás mint az amerikai taxi.... ill nem látták a francia verziót akkor bejön nekik.
süti beállítások módosítása