Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Két kép A helyreigazító csoport filmből

2010.04.11. 15:09 koimbra Szólj hozzá!

Philip K. Dick 1954-ben megjelent novelláján alapszik A helyreigazító csoport sci-fi love story, ebből a műből merített az Alex Proyas által rendezett Dark City is. A filmet George Nolfi, az Idővonal és a Bourne Ultimátum írója körmölte le. Nolfi úgy gondolta itt az alkalom, hogy kipróbálja magát rendezőként is, szóval beleült a direktori  székbe, ami ellen senki nem emelt kifogást.

Matt Damon egy sikeres politikust  alakít, akit már csak egy hajszál választ el attól, hogy bekerüljön a szenátusba. Egy nap találkozik álmai nőjével, Elise Sellasszal (Emily Blunt formálja meg) és annak rendje és módja szerint bele is szeret. Ám egy titokzatos férfi ügyködésének következtében a páros elszakad egymástól. A politikus hamarosan rájön arra, hogy ez az alak  nem más, mint a Végzet egyik ügynöke, A helyreigazító csoport egyik embere, aki mindent bevet annak érdekében, hogy ő és szerelme együtt lehessen.

 

Címkék: képben könyvből film adjustment bureau

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr541912037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása