Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tyler visszatér a Hívatlanok 2-ben

2010.04.11. 14:51 koimbra Szólj hozzá!

Tavaly márciusban jelenették be, hogy folytatják a Hívatlanok horrort, amelyet bagóból kihoztak, csupán 9 milliót költöttek rá és 82 millió dollárt termelt világszerte. A tervek szerint már 2009 őszén hozzáláttak volna a forgatáshoz, ám ez nem valósult meg. A Relativity Media nem igazán haladt semerre a produkcióval az eltelt hónapok alatt, a közeljövőben viszont mozgolódás támad a projekt környékén, ugyanis a szereposztás hamarosan elkezdődik és szeretnék visszahozni Liv Tylert is a folytatásra. 

A forgatókönyvet Bryan Bertino vetette papírra, az első részt is Bertino írta és a rendezői teendőket is ellátta. A sequelt Laurent Briet fogja készíteni, úgy hírlik, hogy  egy lakókocsi övezetben fognak zajlani a történések.

Címkék: miújság sequel the strangers 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr411911980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása