Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jackson szerint októberben indulhat a Hobbit forgatása

2010.04.17. 15:21 koimbra 3 komment

Az elmúlt időszakban rengeteg találgatás folyt, hogy mikor fog kezdődni a két Hobbit film forgatása, illetve hallhattunk arról is, hogy nem 2011-ben, hanem 2012-ben kerül a mozikba az első rész, tehát egy kis késedelemre lehet számítani.

Peter Jackson a Moviefone-nak adott interjújában azt mondta, hogy nem beszélhetünk csúszásról a Hobbit kapcsán, mivel hivatalosan soha nem is jelenetették be, hogy mikor mutatják be a filmet és a stúdió sem adta még áldását a produkcióra. A forgatókönyv múlt héten lett kész, le is tették a stúdió vezéreinek az asztalára, ez Jackson szerint nagy előrelépés és fontos mérföldkőnek számít. Most minden a stúdiótól függ, hiszen jóvá kell hagyniuk a költségvetést, ha ez megvan, akkor felkattintják a zöld lámpát és kijelölthetik azt az időpontot, mikor a forgatás kezdetét veszi. Jackson optimistán áll hozzá és úgy kalkulál, hogy október vagy november magasságában foroghat a kamera.

Címkék: hobbit miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr561929440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.04.17. 15:41:02

Ez a Jackson hogy lefogyott! A GYU forgatásakor még egy mackós csávót láttunk, most meg egy girnyót.

Amúgy castingra hol lehet jelentkezni? Szívesen eljátszanám Szmógot... :-D

Tipca 2010.04.18. 09:49:28

@A nép fia: Pont ezt akartam mondani. Nagyon fura így a feje. :D

Az meg tiszta sor, hogy zöld utat kap, igazából csak a formaság van még hátra, aztán kezdik. Hurrá! Kíváncsi leszek, milyen lesz "komolyabb" filmként látni a Hobbitot, mert akárhogy is nézzük, a könyv gyakorlatilag egy mese. Tolkien világa is csak a GYU-nál kezdett "bedurvulni".

Andrews 2010.04.18. 11:25:10

Azért már a korábban kiadott Szilmarilok /az elveszett mesék is komoly volt, sőt talán még komolyabb is mint a GYU. (Középfölde keletkezése, Morgoth/Melkor árulása és felemelkedése majd bukása Sauron mint az egyik szolgája úszta csak meg, Feanor szilmariljai, a sok-sok tünde és ember királyság, balrog sereg hmmm stb)Mintha a mi alternatív ókori középkori eseményeink lettek volna benne vegyítve a görög mitológiával/kelta mitológiával.

Ez kéne még filmen persze jó sok részen át. :)

A GYU extráin sokkal jobban nézett ki Jackson mackósabb, olyan kedvesebb, hobbitosabb kinézete volt. :) De majd megszokjuk a King Kong forgatása óta fogyott le egyébként. Nem tudom mi lehetett a diéta vagy fogyokúra receptje. :)
süti beállítások módosítása