Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hamarosan kiderül, hogy mikor kezdenek hozzá a Star Trek 2-höz

2010.04.19. 21:37 koimbra Szólj hozzá!

Egyelőre még nem ismeretes, hogy mikor startolhat el újra az Enterprise, hallhattunk már arról is, hogy ez év végén kezdődik a Star Trek 2 forgatása, ám még nincs fix dátum. Az Inquirernek sikerült beszélni Zoe Saldanaval, aki Uhurat játszotta a filmben. Egy hónapon belül meglesz, hogy konkrétan mikor indul a Star Trek 2 forgatása. Szóval gyorsan meg kell csinálnunk azokat a teendőket, ami még hátravan, mielőtt az Enterprise újra ránk csipog" - mondta a színésznő.

Saldana az Avatar folytatásáról is ejtett egy-két szót, sok érdemlegeset nem árult el a projektből. "Szerintem Jim már tudja, hogy mi lesz az Avatar 2-ben. Csak egy kis pihenésre van szüksége. Folyamatosan ezt mondogattam neki: 'Jim, komolyan el kellene tűnnöd egy kis időre, hogy végre kipihend magad.' Erre most Brazíliában az Amazon folyón hajókázik"

Címkék: star trek miújság sequel star trek 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr361935650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása