Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Easy A első videóanyaga

2010.04.20. 19:22 koimbra Szólj hozzá!

Emma Stone a Superbad-ben hívta fel magára a figyelmet, azóta is többen azt várják, hogy középonti szerepet játsszon, ez úgy ahogy valóra is vált a Zombielandben, de az Easy A vígjátékban, már ténylegesen is Stone játssza a főszerepet. A fiatal színésznő egy gimis tanulót játszik, aki nem szeretné, hogy lenézzék, ezért azt hazudja, hogy elvesztette a szüzességét. A produkció Will Gluck, a Pomponlányok rendezője készítette és Stone mellett Amanda Bynes, Stanley Tucci, Cam Gigandet, Thomas Haden Church és Lisa Kudrow is feltűnik.

Az alábbi videóban a főszereplő kap egy zenés táviratot, a dal először nem tetszik neki, később már a zuhany alatt is ezt énekli. A dal címe egyébként Pocket Full Of Sunshine és Natasha Bedingfield az előadója.

Címkék: teaser easy a

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr951937873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása