Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mottola írja az Important Artifacts forgatókönyvét

2010.04.20. 12:07 koimbra Szólj hozzá!

Tavaly márciusban derült ki, hogy a Paramount beszerezte a szép hosszú című Important Artifacts and Personal Property From the Collection of Lenore Doolan and Harold Morris, Including Books, Street Fashion, and Jewelry könyv megfilmesítési jogait, a két főszerepre pedig gyorsan sikerült megnyerni Brad Pittet és Natalie Portmant. Az eltelt hónapok alatt sok előrelépés nem volt az ügyben, nemrég azonban Greg Mottola a Kalandpark rendezője lépett a fedélzetre, ám nem ült bele a rendezői székbe, csak a forgatókönyvhöz kezdett hozzá.

A romantikus történet egy fotós és egy gasztronómiai újságíró 4 éves kapcsolatát meséli el. Mottolára nem vár könnyű dolog, hiszen a könyv egy aukciós katalógus formájában mutatta be Morris és Doolan négy évét, sok személyes tárgyat és fotót vonultatott fel az írónő művében.

Címkék: miújság könyvből film romantikahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr21936811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása