Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cary Elwes benne lesz a Fűrész 7-ben

2010.04.25. 22:34 koimbra 7 komment

Emlékeztek még erre a videóra?

Egy lelkes Fűrész rajongó ezzel próbálta bizonyítani, hogy Dr. Lawrence Gordon, aki az első rész egyik főszereplője volt a többi filmben is feltűnt. Nemrég felröppent néhány pletyka, hogy Gordon valóban visszatér a Fűrész hetedik felvonására, a Lionsgate pedig ma megerősítette, hogy valóban benne lesz a karakter és Cary Elwes  újra eljátssza a férfit, aki levágta a lábát és így életben maradt. Rajta kívül a következő színészek fognak feltűnni Tobin Bellen kívül a következő fűrészelésben: , Costas Mandylor, Betsy Russell, Sean Patrick Flanery , Gina Holden , Chad Donella , Laurence Anthony, Dean Armstrong és Naomi Snieckus. Flanery a Testvérbosszúból, míg Holden az AvP:R-ből és a Végső állomás 3-ból lehet ismerős.

A Fűrész hétben a Jigsaw teszteket túlélők összefognak és szeretnék maguk mögött tudni még azt az embert, aki ugyancsak túljutott az elhunyt "sorozatgyilkos" furmányos feladatán, az illető, Bobby Dagen azóta önsegítő guruként tevékenykedik. Csakhogy Dagennek megvannak a saját sötét kis titkai, ezek pedig a terror új hullámát indíthatják el.

Címkék: fűrész franchise miújság sequel fűrész 7

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr261951366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brekicc 2010.04.26. 04:47:48

Sose sikerült megértenem ezt a filmszériát. Annyit nem ér mint a Sebaj Tűbiás, pedig azt is utálom.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.26. 10:56:02

leraktam a hajam:) imádom az egész sorozatot...annyira eredeti és annyira logikus végig, hogy csak csodálni lehet az írókat... lost szint!

Tipca 2010.04.26. 14:24:07

Most már tényleg be kéne pótolnom ezt a sorozatot. Asszem a negyedik résznél morzsolódtam le, de lehet, hogy itt az idő a darára.

Alex Mahone 2010.04.26. 16:51:01

Szerintem ez csak belemagyarázás. Gordonnál jobban senki sem utálta Jigsaw-t a hat vagy mittudomén hány (pedig az összeset végignéztem) rész alatt, kizárt, hogy átvegye a helyét. Lehet, hogy valami csoda folytán túlélte a(z egyébként igen steril körülmények közt végzett) lábamputálását, és a hetedikben meg is tudjuk, mi lett vele, de hogy ő lenne Jigsaw legújabb örököse? Nemár...

SzőröstalpúJeti 2010.04.26. 18:05:40

@Alex Mahone: Hol olvasod hogy ő lenne Jigsaw örököse?

SzőröstalpúJeti 2010.04.26. 21:08:54

@Alex Mahone: Ja oké. A végkövetkeztetést már nem vártam ki :D, mindenesetre a legnagyobb baromság lenne ha Elwes lenne a főgonosz, inkább ő sújthatna le utoljára vagy ilyesmi szerep kellene.
süti beállítások módosítása