Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Konvertálnak, konvertálnak

2010.04.25. 17:50 koimbra Szólj hozzá!

A titánok harcát az utolsó pillanatokban konvertálták át 3D-be, az Avatar hiszti után mindenki több millió dolláros bevéli pluszt lát ebben a technikában. Azonban Louis Letterrier feldolgozása nem lett éppen a legjobb, többen arra panaszkodtak, hogy a film egyes helyein csak homályos foltok láthatóak. Ám ettől függetlenü tovább folyik a konvertálás, a Paramount úgy döntött, hogy Az utolsó léghajlító fantasyt is átalakítattja 3D-s változatba, ezért megbízták a Stereo D céget (ami dolgozott James Cameron sci-fijén is), hogy hajtsa végre a nagy feladatot.

A Zöld Lódarázs is hasonló eljáráson fog átesni, a produkció producere, Frank Marshall a twitterjén jegyezte meg nemrég, hogy korábban is gondolkodtak ezen. Az is kiderült, hogy nem december 22-én fogják bemutatni a filmet, hanem január 14-én. December 22-én eredetileg 4 filmet mutattak volna be,  a Hupikék törpikék volt az első alkotás, amely meghátrált, most pedig a Zöld Lódarázs is átkerült 2011-re. A Seth Rogen főszereplésével készülő művel elég sok gond adódott már így is és felreppentek olyan pletykák, miszerint a film egy nagy katyvasz, amit nem lehet bemutatni, ám ezt a Sony felsőbb vezetése gyorsan meg is cáfolta.

Címkék: 3d green hornet the last airbender

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr841950550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása