Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Clive Owen Jason Statham ellen

2010.04.26. 17:39 koimbra 2 komment

Közel egy éve jelentették be, hogy filmet forgatnak Ranulph Fiennes The Feather Men címre hallgató regényéből, a moziváltozat The Killer Elite néven fut. Jason Statham  tavaly már a fedélzeten tartózkodott, ma pedig arról számolhatok be, hogy Clive Owen is látható lesz az akciófilmben.

A történetben SAS kommandósok és profi bérgyilkosok feszülnek majd egymásnak. Egy omani sah azzal bízza meg a The Clinic orgyilkos csapatot, hogy öljön meg négy SAS katonát, mivel őket hibáztatja fia haláláért.

Clive Owen játssza a  a sah által kijelölt célpontok és azoknak családjának a védelméért felelőt csapat fejét.  Statham pedig a bérgyilkosok egyik tajga lesz, a The Clinic szervezet egyik jellemzője, hogy balesetként tűntetik fel az általuk elkövetett emberöléseket. Eredetileg már tavaly hozzáláttak volna a forgatáshoz és Statham látta volna el SAS tagok őrizését, a késedelemért a költségvetés körüli gondok a felelősek.   Időközben Statham a negatív oldalra került és a munkálatokhoz májusban kezdenek hozzá. A rendezést Gary McKendryre bízták, aki eddig csak egy rövidfilmet készített 2004-ben, amit Oscarra jelöltek, Owen és Statham azonban már nem egy akciófilmben volt látható, mindkettő érti a dolgát, velük biztosan nem lesz semmi probléma.

Címkék: miújság könyvből film the killer elite akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr51953286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b0lha 2010.04.26. 19:32:05

hmm, ez erdekesnek igerkezik, bar vhogy nekem jobban tetszene az a felallas, ha statham lenne a sas, owen a bergyilkos.

Alex Mahone 2010.04.26. 21:27:01

S.A.S bérgyilkosok ellen, na ez tetszik.
@b0lha: szerintem itt pont mindegy, végül is szinte pont ugyanazon karaktereket játsszák el.
süti beállítások módosítása