Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dead of Night concept art

2010.05.01. 17:11 koimbra Szólj hozzá!

A film a Dylan Dog olasz képregénysorozaton alapszik. A történet főhőse egy nyomozó, aki vámpírokkal, barátságtalan földönkívüliekkel, illetve vérszomjas démonokkal veszi fel a harcot.

A rendezői teendőket majdnem a Kígyók a fedélzeten alkotójára, David R. Ellisre bízták, ám végül mégis Kevin Munroe vezényelhette le az alkotást, ő a Tini Nindzsa Teknőcök animációt szállította 2007-ben. A nyomozót Brandon Routh formálhatja meg és feltűnik Peter Stormare is. Ha egy kicsit alakítottak volna rajta, talán elment volna Constantine 2-nek is a produkció. Alább egy vázlatot láthattok, a főhős pisztollyal a kezében somolyog a telihold előtt, a homályban pedig néhány nem éppen bizalomgerjesztő lény leshet ki a fejéből.

Címkék: concept art dead of night

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr771966802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása