Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alakul A majmok bolygója feldolgozás

2010.05.07. 15:12 koimbra Szólj hozzá!

Megszenvedtek vele, de úgy tűnik lassan minden akadály elhárul, hogy hozzá tudjanak kezdeni A majmok bolygója feldolgozáshoz. A Rise of the Apes címre keresztelt alkotáshoz 2008-ban született egy forgatókönyv (akkor még César néven futott), amit többször is átdolgoztak és megfordult néhány rendező neve a tervezet körül, míg végül Rupert Wyatt elvállalta, hogy a stúdió elvárásainak megfelelően levezényli a művet. A történet nem a jövőben fog játszódni, hanem a jelenben fognak zajlani az események. A tudósok majmokkal fognak kísérletezni, aminek eredményeképpen a létrehozott intelligens majmok leigáznák az emberiséget.

A franchise történelmében most először fordul elő, hogy nem kosztümbe bújtatott színészek játsszák el a majmokat, hanem speciális trükkökkel keltik életre azokat, az állatok létrehozását a Weta Digitalra bízták, akik minden bizonnyal perfekt munkát fognak végezni. 2011 június 24-re tűzték ki a bemutatót, ekkor kerül a mozikba a Pixar egyik alkotása, a Verdák 2 is. 

Címkék: remake miújság majmok bolygója

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr221981861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása