Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Luke Evans játszhatja Vivaldit

2010.05.11. 14:07 koimbra 2 komment

Nagy valószínűséggel Jessica Biel és Luke Evans lesznek a Vivaldi főszereplői, a tárgyalások már a végső szakaszában járnak, így gyakorlatilag már borítékolható, hogy a két színész aláírja a szerződést. Evan legutóbb A titánok harcában játszotta Apollot, jövőre pedig Zeuszként lesz látható az Immortalsban. Biel hamarosan a Szupercsapatban tűnik fel, tavaly pedig Powder Blue-ban dobta le gönceit.

 

A film forgatókönyvet Kevin Lund és T.J. Scott jegyzik, a romantikus alkotás középpontjában a a zeneszerző, pap és hegedűművész Antonio Vivaldi áll, aki szerelmi viszonyba keveredik tanítványával, Anna Tessieri Giroval, ez a kapcsolat ihlette meg őt, hogy megkomponálja a Négy évszak zseniális remekművet. A produkciót Patricia Riggen (Under the Same Moon) fogja dirigálni és a tervek szerint Cannes-ban forgalmazót is találhatnak az alkotáshoz.

Címkék: miújság romantikushír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr111992425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.05.11. 14:57:58

Hát, Jessica Biel lehet, hogy belőlem is kihozna egy-két évszakot...

Spawn85 2010.05.11. 16:57:12

Csatlakoznék az előttem szóló véleményéhez. :D
süti beállítások módosítása