Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A tökéletes katonák visszatérnek

2010.05.12. 15:57 koimbra 3 komment

Senki nem gondolta volna, hogy A tökéletes katona 2 hatalmas bukása után valaha el fog készülni a következő rész, tavaly azonban a tékák polcaira került a harmadik felvonás, melyhez sikerült megnyerni az első rész két húzónevét, Jean-Claude Van Damme-ot és Dolph Lundgrent. Az akciófilm beváltotta a hozzá fűzött reményeket és a Foresight Unlimited bejelentette, hogy A tökéletes katona 4 forgatása ősszel veszi kezdetét, Van Damme és Lundgren (hányszor fogják még klónozni szegényt?) is vissza fog térni. A legutóbbi művet dirigáló John Hyams teljesítményével elégedettek voltak, így rábízták a negyedik rendezését, amely majd 3D-ben készül el.

Arról nem esett szó, hogy a filmszínházakba küldenék a kész művet vagy csak DVD-n jelentetnék meg, én nem sok értelmét látom annak, hogy egy 3D-s alkotást csak házimozis forgalmazásban jelentetnek meg. Ugyan vannak már 3D-s televíziók, de egyelőre még várni kell pár évet arra, hogy tömegével vásárolják őket az emberek.

Címkék: franchise miújság sequel tökéletes katona tökéletes katona 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr461997497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.05.12. 18:20:58

Jaj, ez minek? Őszintén, nem érzik cikinek? :-S

Ugye, koimbra, tényleg elfogyott az ötlet...

Spawn85 2010.05.12. 23:27:57

Az előző "Tökéletes Katona" (Regeneration) nem volt olyan vészes. A "The Return"-nál jobb lett.

De arra nagyon kíváncsi leszek, hogy Dolph Lundgren-t hogy hozzák vissza megint?

Meg erre a 3D-re is kíváncsi leszek.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.05.13. 09:55:36

A második nézhetetlen kategória, a harmadik pedig nem lett rossz, bár Van Damme gyakorlatilag csak a második felében aktivizálja magát.
süti beállítások módosítása