Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brosnan, Thornton és Bello játsszák a főbb szerepeket Hill thrillerében

2010.05.15. 16:12 koimbra Szólj hozzá!

Mickey Rourke eléggé elfoglalt mostanában, bokros teendői mellett elvállalta a St Vincent thriller főszerepét is,majd Forest Whitaker szerződött le a produkcióba. Múlt hónapban  Rourke azonban azt mondta, hogy a tervezet halott és nem lesz belőle semmi. Ám a projekt környékén még van élet, ugyanis kiderült, hogy Pierce Brosnan, Billy Bob Thornton, Giovanni Ribisi és Maria Bello is játszani fog a filmben.

A történet középpontjában egy bérgyilkos visszatér New Yorkba, hogy egy régi ügyet elsimítson, konkrétan ki akar nyírni egy informátort. A férfi papnak álcázza magát, így jobban el tud vegyülni és könnyeben az illető közelébe tud férkőzni. Aztán azon kapja magát, hogy a célpontja éppen neki gyónja meg bűneit.

Eddig úgy tűnt, hogy Rourke lesz a gyilkos, ám kiderült, hogy Brosnan fogja eljátszani a karaktert, Thornton a besúgót alakítja. Ezek szerint Rourke elhagyta a fedélzetet, pedig ismét együtt dolgozhatott volna Walter Hillel, akivel a Johnny, a jóarcút hozták tető alá.

Címkék: miújság st vincent thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr332005333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása