Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tatopoulos rendezi a The Colonyt

2010.05.21. 20:48 koimbra 2 komment

Patrick Tatopoulos évekig sminkesként dolgozott és különféle szörnyek létrehozásában segédkezett, többek között a Godzillában és a Legenda vagyok művekben csodálhattuk meg alkotásait, aztán beállhatott a kamera mögé is és ledirigálhatta az Underworld harmadik részét, ezek után nem adta fel ugyan régi mesterségét (pl. dolgozott a Solomon Kane effektjein is), de továbbra is szeretne filmeket rendezni. Betervezte az I, Frankensteint is, de ezen kívül szeretné, ha elkészíthetné Kevin Grevioux képregényének a mozis verzióját.

A The Colonyban egy csapatnyi embert ismerhetünk meg, akik az új jégkorszak miatt a fold alatt kénytelen élni, ám nem csak a hideg miatt kell aggódniuk, ugyanis mással is meggyűlik a bajuk. A tervek szerint ősszel kezdődik a forgatás.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr552021609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shaddam ' 2010.05.21. 21:21:02

Csak nekem tűnik úgy hogy egyre nagyobb divat a posztapok és a scifi?Mivel mindkettő közel áll a szívemhez egy rossz szavam se lehet :)

kung - fúj (törölt) 2010.05.22. 08:07:05

Ha Tatopoulos,akkor biztosan láthatunk majd kreatúrát(kat)a filmben.
Jöhet.:-D
süti beállítások módosítása