Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Day-Lewis lehet az Out the Window főszereplője

2010.05.25. 22:19 koimbra Szólj hozzá!

Daniel Day-Lewis kiváló színész és nem arról híres, hogy minden szerepajánlatot elfogad, csak ritkán láthatjuk őt filmben, ebben az évtizedben 4 alkotásban játszott, nyert is egy Oscart (a Vérző olajért) és ezen kívül kiérdemelt még egy jelölést a Legjobb főszerelő kategóriában (New York bandái). Jelenleg csak egy olyan forgatókönyv van az asztalán, ami tetszene neki, ha minden jól megy az Out the Windowban fogja megformálni Charles Dickenst, ám a szerepért Ben Whishaw (A parfüm - Egy gyilkos története) is harcba szállt.

A produkciót az Egy kis gubanc rendezője, Armando Iannucci vezényelné le Claire Tomalin biográfiája alapján. Dickens a sztoriban egy fiatal színésznővel, Nelly Ternannal keveredik szenvedélyes viszonyba, kapcsolatukat azonban titkolják.

Címkék: miújság romantikahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr402031549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása