Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Farmiga helyett Riseborough szerepel Madonna rendezésében

2010.05.25. 16:10 koimbra 1 komment

Már éppen úgy látszott, hogy összeáll a W.E. film, mikor a két főszereplő elhagyta a fedélzetet, Vera Farmiga terhessége miatt lépett ki, míg Ewan McGregor inkább Terry Gilliamhoz igazolt át és a Don Quijote produkcióban fog játszani. Egyedül Abbie Cornish tartott ki a színészek közül, a rendezői székben Madonna foglal helyet. Farmiga helyére Andrea Riseborough érkezett, akit a Hajrá, boldogság!-ban láthattunk, a hölgyemény Wallis Simpsont fogja eljátszani. Oscar Isaac, aki legutóbb a Robin Hoodban testesítette meg az uralkodót  is leszerződött a filmbe, ő lesz az a fickó, akibe Cornish karaktere beleszeret. McGregor  Edward királyt játszotta volna, egyelőre még nem lelték meg a

Simpson egy amerikai nő volt, aki iránt gyengéd érzelmeket táplált Edward király, feleségül szerette volna venni szerelmét. Azonban ez sem a népnek, sem a királyi udvarnak nem tetszett, végül lemondott a trónról, csak azért, hogy Simpsonnal lehessen.

Címkék: miújság w.e.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr112030478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2010.05.25. 21:42:46

ez jó sztori és nem is volt mostanában feldolgozva...de madonna, mint rendező???
süti beállítások módosítása