Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Új The Killer Inside Me előzetes és poszter

2010.05.25. 11:01 koimbra Szólj hozzá!

Jim Thompson klasszikus ponyvaregényét Michael Winterbottom adaptálta a vászonra, a történet egy texasi városkában játszódik, ahol egy kissé csendes, de vonzó sheriff teljesít szolgálatot, ám ez csak a felszín, a férfi pszichopata gyilkos. Casey Affleck formálja meg a sheriffet, Jessica Alba egy prostit alakít, Kate Hudson pedig Affleck barátnőjét játssza.

Affleck utoljára 2007-ben tűnt fel a mozikban, akkor három produkcióban is látható volt, a Hideg nyomon thrillerben nyomozott, feltűnt a Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik filmben és a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Fordban nyújtott alakításáért Oscarra jelölték. Alba idén már feltűnt a Valentin nap romantikus műben és még a Macheteben is fel fog tűnni. Hudson 2010-ben az Earthbound romantikus filmmel jelentkezik.

Címkék: trailer poszter the killer inside me thrillerelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr632029670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása