Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Morning Glory előzetes - Ford vígjátékkal próbálkozik

2010.05.26. 10:31 koimbra 2 komment

A Paramount télre időzítette a Morning Glory vígjáték bemutatóját, a film útját J.J. Abrams egyengette producerként. Harrison Ford az egyik főszereplő, aki az elmúlt 10 év alatt csak az Indy negyedik részével és a Temetetlen múlttal tudott valamirevaló eredményeket elérni a kasszáknál, ezen kívül nem igazán tudja kiválasztani azokat a forgatókönyveket, amelyek érdekesek, szórakoztatóak lennének. Mellette Rachel McAdams, Patrick Wilson, Jeff Goldblum és Diane Keaton tűnik fel, 50 Centnek is helyet szorítottak. Az Ütközéspont és a Sztárom a párom direktora, Roger Michell készítette az alkotást. A forgatókönyvet Aline Brosh McKenna vetette papírra, aki korábban a Válótársak és a 27 idegen igen  szkriptjét szállította le.

McAdams egy televíziós producert játszik, aki azon serénykedik, hogy fellendítsen egy reggeli műsort, ám elég nehéz a dolga, mivel a két műsorvezető, Ford és Keaton folyton kakaskodnak egymással.

Címkék: trailer morning glory vígjátékelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1002032325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása