Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Life As We Know It előzetes - Heigl és Duhamel gyereket nevel

2010.05.27. 11:27 koimbra 1 komment

Katherine Heigl ismerős területen mozog ismét, A csúf igazság és a 27 idegen igen után megint egy romantikus-vígjátékban látható, idén még lesz egy hasonló produkció a Life as We Know It-en kívül, a Killersben már pisztolyt is ragad. Josh Duhamel is belőtte magát erre a térfélre, ebben az évben csupán 4 vígjátékban láthatjuk őt, a Minden kút Rómába vezet mellett a The Romanticsban és Ramona and Beezusban. Heigl és Duhamel a film elején még nem túlzottan kedvelik egymást, azonban legjobb barátjuk autóbalesetben elhalálozik és az árvává vált lányukat nekik kell felnevelniük.

A Life as We Know It Greg Berlanti rendezésében készül. Berlanti inkább sorozatokkal foglalkozott eddig, többek között az Eli Stone és az Everwod szériákat írta, a Dirty Sexy Money mögött pedig producerként állt. Első megmozdulása a mozifilmek irányába a Zöld Lámpás volt, aminek a szkriptjéhez köze volt és producerként is egyengeti az alkotás útját.

Címkék: trailer romantikaelőzetes life as we know it

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr202035156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2010.05.27. 21:26:52

ez a csaj mindig ugyanazt a szerepet próbálja eljátszani, reméljük minél hamarabb sikerül neki, és nem büntet a 10. ugyanolyan vígjátékban
süti beállítások módosítása