Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képek a modernizált Shakespeare adaptációból

2010.06.01. 21:05 koimbra 4 komment

Néhány hónappal ezelőtt írtam arról, hogy Ralph Fiennes megfilmesíti William Shakespeare Coriolanus címre hallgató művét, a színész nem csak a rendezői poszton fogja ellátni a feladatokat, hanem az egyik főszerepet is magára osztotta, ezen kívül a történetet a mai modern időkbe helyezte, méghozzá Irakba. Múltkor már kikerült a világhálóra egy kép a filmből, ma pedig újabbakat vehettek szemügyre. Fiennes mellett Vanessa Redgrave, Brian Cox, William Hurt és Gerard Butler is feltúnik.

Shakespeare alkotásában egy római hadvezért száműznek Rómából, ám szövetkezik nagy ellenfelével, ugyanis bosszút akar állni Rómán.

Címkék: képben könyvből film coriolanus

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr262049283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

damoqles 2010.06.02. 09:25:03

Érdekes ötlet. Remélem, a harmadik kép nem a film legvégét lövi el...

Shyllard 2010.06.02. 16:16:01

Nem tudom, hogy ez hogyan fog kinézni a modern időkben. Száműzik az amerikai hadseregből és bosszúból átáll az Irakiakhoz? Hát akk valszeg Amerikában nem nagyon akarnák bemutatni.... Fiennes-ben viszont bízok nagyon, egy ekkora SzínészIsten csak tudja mit csinál...

vrango 2010.06.02. 16:43:14

A képek rávilágítanak, hogy Ralph Fiennes-nak milyen jól állna végre egy belevaló őrmester-szerep:)
Mondjuk, az Erőszakik Harry-ja után erősen várom, hogy megint egy rosszfiút játsszon...

Alex Mahone 2010.06.02. 16:53:26

@vrango: az valami k*rvanagy alakítás volt! Szerintem itt komolyabbra lesz véve az egész, basszus, nem is tudom, mikor láttam utoljára jó háborús filmet...
süti beállítások módosítása