Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Predator a Widescreen címlapján

2010.06.01. 11:04 koimbra 2 komment

A német Widescreen magazin következő címlapján egy Predator fog feszíteni, ahogy látható nem valami új kinézetet kapott az űrlény, hanem visszakanyarodtak az eredeti filmhez és hasonlóan fog kinézni a földönkívüli, mint  az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült produkcióban, legalább et az ígéretüket betartották a készítők. A kosztümöt Derek Mears viselte, ő korábban Jason Vorheest formált meg, illetve A sziklák szeme folytatásában (The Hills Have Eyes II) egy csúnya mutánst játszott.

Címkék: predator predators

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr232047356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.06.01. 14:37:34

De jó, hogy ott adnak érte Cyphert ajándékba...

Rolee83 2010.06.02. 06:28:31

Tetszik ez a borító, nagyon jól néz ki! Egyébként meg a többi Predátor kicsit másképp néz ki! Mindnek megvan a maga jellegzetessége, fegyverzetben és kinézetben is!! Több spoilert nem lövök le! :D
Rossz hír, hogy a magyar bemutató augusztus 19!! :S
süti beállítások módosítása