Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Szex és New York előzményfilmje

2010.06.04. 10:00 koimbra Szólj hozzá!

A Szex és New York folytatása még csak néhány napja került a mozikba és egyelőre úgy néz ki a helyzet, hogy nem fogja tudni hozni az első rész bevételi szintjét, ám előreláthatólag még így is szépen fognak keresni rajta a készítők. A Warner máris tervbe vette a harmadik részt, amely azonban nem közvetlen folytatása lenne, hanem egy előzményfilm és Candance Bushnell The Carrie Diaries címre hallgató könyvét vinnék a vászonra, a történet Carrie fiatalabb éveit mesélné el, konkrétan connecticuti gimis időszakra koncentrálna.

Még 2008-ban Bushnell hangot adott annak, hogy nagyon szeretné, ha Miley Cyrus formálná meg a fiatal Carrie-t. Nem sokra rá Cyrus vendége volt a BBC rádió egyik adásának, aki azt mondta, hogy nagyon szívesen benne lenne, teljesen klassz lenne eljátszani a karaktert.

Ha elkészül a film és sikeres lesz, akkor azt is lehet folytatni, ugyanis Bushnell jelenleg keményen dolgozik a Carrie Diaries második részén, ami a főszereplő csaj első New Yorkban töltött nyarát mesélné el.

Címkék: szex és new york miújság prequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12055522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása