Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dugan rendezi a Jack & Jillt

2010.06.05. 15:19 koimbra 2 komment

Közismert tény, hogy Adam Sandler szeret együtt dolgozni jó ismerőseivel, Rob Schneider több filmjében is feltűnt és Kevin Jamesszel is szép munkakapcsolatot ápol, Frank Coraci rendezővel (Waterboy, Távkapcs) is több olyan alkotást készített, amelyben Sandler játssza a főszerepet. A színész és Dennis Dugan nem nagyon tölt sok időt külön, az elmúlt években Dugan készítette a Ne szórakozz Zohannal, a Férfj és Férj és Apafej vígjátékokat, amelyben Sandler ontotta a poénokat és ne feledkezzünk el a Lúzer SC-ről sem, ahol a sztár producerként vett részt. A következő Sandler filmet, a Grown Ups vígjátékot is Dugan rendezi és ha ez még nem lenne elég a jövőre bemutatásra kerülő Just Go With It esetében is egyesítik erejüket. Néhány órája derült ki, hogy a Jack és Jill rendezői térfelén is Dugan teljesíthet szolgálatot, a főszerepet természetesen Sandler játssza. Azaz pontosítok: főszerepeket. Ugyanis Sandler egy ikerpárt fog alakítani, de hogy csavarjanak egy kicsit rajta, a testvérek közül az egyik lány lesz.

A forgatókönyvet Steve Koren írta, aki eddig olyan vígjátékokat szállított, mint a Diszkópatkányok vagy az Evan, a Minden6ó, de megemlíteném még hogy a Távkapcs szkriptjéért is ő volt a felelős.

Címkék: miújság vígjátékhír jack and jill

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr442058691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.06.05. 15:31:02

Sandler mostanában kezd egyre jobban kiégni, a Funny People-n sem lehetett annyit nevetni, mint a régebbi szerepein. Ez a Jack and Jill, pedig egyenesen förtelmesen hangzik.... :S
süti beállítások módosítása