Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Babonás horror Jovovich-csal

2010.06.07. 19:36 koimbra 2 komment

A Kígyók a fedélzeten (Snakes on the Plane)  és a Mobil (Cellular) rendezője David R. Ellis fogja készíteni a Bad Luck horrort, a főszerepre pedig a Resident Evil zombiírtója, Milla Jovovich szerződött le. A történetben néhány barát élete gyökeresen megváltozik, mikor elhatározzák, hogy ezentúl nem hisznek a babonákban. A forgatókönyvet David Schow írja, ő korábban A holló és a Texasi láncfűrészes: A kezdet szkriptjén dolgozott.

Nem ismert, hogy a forgatás mikor kezdődik, valószínű, hogy csak jövőre, hiszen Jovovichnak ősztől jelenése lesz A három testőr forgatásán, amit férje Paul W. S. Anderson dirigál. Ellisnek van még néhány tervezet az asztalán, az egyik egy cápás horror Hayden Christensen főszereplésével, a másik pedig a War Monkeys, amelynek lesz némi Kígyók a fedélzeten beütése, azaz egy vicces horrorra kell számítani.

Címkék: miújság bad luck horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr452063791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2010.06.07. 20:46:13

ismét egy eredeti ötlet: néhány barát akik nem hisznek a babonákban, de aztán

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2010.06.08. 08:24:17

kit érdekel a sztori? Milla Jovovichot szeretjük!
:)
(igen, sunáznám)
süti beállítások módosítása