Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Karate-kölyök újabb előzetese

2010.06.08. 10:56 koimbra 1 komment

Karate vagy Kung Fu? Miért Karate-kölyök címen kerül a mozikba a 80-as évek egyik klasszikusának a feldolgozása, ha kung fuznak benne? Az előzetesben Jackie Chan azt mondja Jaden Smithenk, hogy megtanítalak kung fuzni. Vagy nem merték megváltoztatni a címet, mivel így a régi film kedvelői nem ülnek be rá? Rejtély. Abban viszont reménykedhetünk, hogy talán jó lesz a produkció, Will Smith azért tudja, hogy mihez adja a nevét (producere volt a filmnek) és Channek van min szépítenie a Kém a szomszédom (The Spy Next Door)  akció-vígjáték után.




Címkék: trailer the karate kid akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr982065167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.06.08. 12:59:27

Még szerencse, hogy a szerelmes-vonulat kimarad! Fura is lett volna egy 8 éves kisfiútól. Így az egész egy hosszú tréning lesz. De látszik, hogy a fiú nagyon tehetséges!
süti beállítások módosítása