Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kardashian az új Lara Croft?

2010.06.08. 14:24 koimbra 8 komment

Kim Kardashian leginkább arról hírhedt, hogy pózolt a Playboyban, illetve felkerült a világhálóra az egyik otthon gyártott videója, amelyben nincs éppen túlöltözve. A hölgyemény mellesleg modellkedik és a Keeping Up with the Kardashians valóságshow egyik főszereplője, mozikban eddig még nemigen láthattuk, a Katasztrófafilmet (Disaster Movie) már el is felejtettük. Tavaly a hölgyemény azonban elhatározta, hogy igenis színésznő lesz belőle, ezért be is iratkozott egy olyan helyre, ahol jobban el tudja sajátítani ezt a mesterséget.


A ShowBizSpy néhány hollywoodi bennfentesre hivatkozva azt állítja, hogy Kardashian lehet a következő Tomb Raider film főszereplője, a producerek jó úton haladnak afelé, hogy megegyezzenek vele. „Angelina Jolie-hoz képest egy teljesen másmilyen Larát fogunk látni, Kim azt szeretné, ha sokkal képregényesebb lenne a Tomb Raider, amelyet valószínűleg 3-D-ben fognak elkészíteni és a tini közönséget célozzák meg vele” - mondta a bennfentes.

Az új Tomb Raider film nem követné az eddigi két részt, ugyanis ezek a művek a Paramount égisze alatt készültek és a jogok már nincsenek a stúdió tulajdonában, jelenleg a Warner berkein belül próbálkoznak összehozni valamit Larával kapcsolatosan és a Warner nem szándékozik a Paramount által megkezdett utat követni, korábban ki is jelentették, hogy Jolie-hoz képest egy sokkal fiatalabb nőt szerződtetnének el és realisztikusabban mutatnák be kalandjait, az elképzelések szerint egy eredettörténetet mesélnének el.

Címkék: tomb raider miújság játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr222065686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

icevox 2010.06.08. 14:47:34

"a tini közönséget célozzák meg vele”
De miért? :'(

Shyllard 2010.06.08. 15:53:04

Jól néz ki. Asszem ennyi elég is lesz a film megnézéséhez. :)

chick 2010.06.08. 16:22:00

realisztikusabban?
és abból hogy lesz videójáték meg csihipuhi?

Spawn85 2010.06.08. 16:48:16

Kár. Angelina Jolie jó volt a Tomb Raider-ben.

Az meg szintén kár, hogy már megint a "szokásos" tini közönség mint cél, meg a 3-D. Tudom, ez manapság nagyon divatos, csak nem mindig jön be.

Amúgy nem mondom, hogy tuti rossz lesz a film, viszont kíváncsi vagyok, mert a Tomb Raider az egyik kedvenc videojátékom volt, és nem szeretném, ha elrontanák.

Egyébként én láttam a "Disaster Movie"-t, de erre a csajra nem emlékszem belőle most hirtelen.

Alex Mahone 2010.06.08. 17:40:07

Látványelemnek nem rossz, de színésznőnek igen.

Rolee83 2010.06.09. 04:52:01

Sajnálom, hogy újra kezdik a Tomb Raidert! Totál felesleges! Egyébként meg Lara Croft=Angelina Jolie!! Ő erre a szerepre született!! Mellesleg ez a hölgy a képen igen csak fincsi! :P

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2010.06.09. 05:23:55

Azért én nem lennék büszke arra, hogy egy playmate fogja játszani a lead rollt

a két Jolies Croft filmben meg egyedül ő volt a pozitívum, nem rajta múlott a film, hanem

- mondjuk forgatókönyvíró
- mondjuk rendező
- mondjuk producerek
- mondjuk a szokásos faszom hozzáállás a játék adaptációkhoz

Tini közönség a cél? És akkor realisztikus?

chick: te nem láttad a Dark Knightot? Ott is volt "csihi puhi" bár nem ezek a legjobb ismérvei a játéknak szerintem

L'Angelus 2011.03.08. 19:09:48

Tudjátok mi hiányzik a készítőkből? Mármint az önkritikán, az ötleten és a maximalista-realista látásmódon kívül? Nos, ahogy Gabaj főtörzsőrmester nevezné:

"Az Agy."

Ezért se hiszem, hogy értelmes filmre meg fogják csinálni. Megint olyan videójáték lesz, mint a Kaptár 3., vagy az Annihiláció. És megint mindenki hiábavalóan szidja majd, mint ahogy én és szegény Gabaj:

"H-hát ezt én agyonütöm!"
süti beállítások módosítása