Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Thor és Amerika Kapitány logó

2010.06.09. 10:48 koimbra 2 komment

A Marvel stúdió a 2010-es Licensing International Expon mmutatta be a Thor és az Amerika Kapitány filmek logóját, mindkét alkotás jövő év nyarán kerül a mozikba, majd egy évre rá tagjai lesznek a Bosszú Angyalainak.

És ha már Marvel, akkor egy pletykát is megosztok Veletek. A Forces of Geek szerint nagy az esélye arra, hogy Rosamund Pike lehet Emma Frost az X-Men: First Classban, ugyanis aegy X-Men: Origins Emma Frost képregénnyel látták kijönni a produkció casting igazgatójának az irodájából. Ez nem jelent semmit, anno Eva Longoria mászkált néhány képregénnyel a hóna alatt és egyből szárnyra kaptak olyan híresztelések, hogy ő lesz Darázs.

Címkék: logo thor miújság amerika kapitány képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr922068367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.06.10. 10:03:42

Nekem kicsit a '80-as évek sci-fi rajzfilmjeit idézi a stílus. Emlékeztek még a Transformers mesére? Vagy a Voltran? Esetleg a Saber Rider? Dettó ez a style.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.06.10. 16:23:53

@A nép fia: Nekem meg is van eredetiben a Transformers mese:) Anno sokszor megnéztem, abba nem igazán voltak emberek.
süti beállítások módosítása