Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A producer megcáfolta az Indy 5 pletykát

2010.06.10. 13:22 koimbra 3 komment

A Stuff magazin egy olyan cikket hozott le, miszerint az Indiana Jones következő része a Bermuda-háromszögben fog játszódni (mit keres ott egy régész?) és Shia LaBouf vissza fog térne, mellesleg a forgatókönyv is majdnem kész. Frank Marshall fülébe is eljutottak ezek a híresztelések, az Indy filmek producere a twitterén írta le, hogy ez az info teljesen valótlan. "Az Indy 5-tel kapcsolatos pletyka totálisan téves. Semmi nem változott a produkció körül és biztosan nem fogjuk elkezdeni a forgatást a jövő év elején, még most is gyűjtjük az ötleteket" - tette közzé Marshall.

A forgatókönyvön Steven Spielberg és George Lucas dolgozik. Korábban már felröppent olyan híresztelés is, miszerint a következő felvonás középpontjában már sokkal inkább LaBeouf állna, ám erre Lucas azt mondta, hogy egy Indiana Jones film főhőse csakis Harrison Ford lehet.

Címkék: indiana jones franchise miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr422071469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brekicc 2010.06.12. 03:05:43

Löböff Indybe való benyomása legalább akkora baklövés volt mint az inka ufós sztori. Sokkal frankóbb lett volna ha crossoverezik a Múmiás Brendan Fraserrel Indy útját, és ő viszi tovább a régész bizniszt végül. Tom hogy a Múmiából az 1 ütött csak nagyot, de az tényleg hozta számomra az Indy feelinget amit az utolsó Indy film óta hiányoltam.

gébence · http://soraim.blog.hu 2010.06.12. 10:38:43

" ... egy Indiana Jones film főhőse csakis Harrison Ford lehet."

bizony.

teszt197 2012.05.09. 23:35:36

Mikor jön már az az 5. rész?
süti beállítások módosítása