Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hivatalosan is dolgoznak a Les Grossman produkción.

2010.06.10. 15:18 koimbra 5 komment

Az MTV Movie Awards után Tom Cruise-t megkérdezték, hogy lesz-e olyan film, ahol Les Grossman áll a középpontban. A színész erre azt felelte, hogy dolgoznak az ügyön. Ám most már hivatalossá vált, hogy a figura biztosan kap egy külön filmet, ezt a Paramount és az MTV Films egy közös közleményben tudatta a világgal. Egyelőre még nincs rendezője a projektnek, azonban a Scott Pilgrim képregény moziverziójának a társírója, Michael Bacall már hozzálátott a forgatókönyvhöz.

A közleményt poénosra vették, mintha Grossman létező személy lenne. "Kibasz***ul kihozzuk a maximumot ebből a filmből és olyat csinálunk, hogy amellett az az a cseszett Aranypolgár csak egy rakás sz*rnak fog tűnni mellette" - mondta a filmről a címszereplő Ben Stiller szerint és szóba hozta a forgatókönyvet is a stúdiómogulnak, aki erre úgy válaszolt, mint Kirk Lazarus: "Nem olvasok forgatókönyvet, az olvas engem".  Adam Goodman a Paramount egyik fejese pedig így emlékezett vissza a Grossmannal való munkakapcsolatára: "Mindent, amit tudok erről a bizniszről azt Lestől tanultam. Kezdetben még az asszisztense voltam, az első napon nem az általa rendelt ebédet hoztam neki, ezért átvágott az asztala fölött, úgy szerettem, mintha az apám lett volna. Örökké hálás leszek Bennek és Stuart Cornfeldnek, hogy megszerezték az életéről szóló megfilmesítési jogokat".

Címkék: miújság les grossman spin off

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr812071792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.06.10. 16:57:18

Bárcsak lenne már rendező,többi szereplő,forgatókönyv,dátum.....és a bemutató napja már alig várom:D

a8zoli 2010.06.10. 17:33:07

tom cruisenak üzenem hogy kurva sokszor nézze meg a nagy likvidátort danny devito-tól :D

Shyllard 2010.06.10. 18:08:11

Azért legyen benne sok cameo is, kár h nem Ben Stiller rendezi.

A nép fia 2010.06.10. 21:20:56

Ez a karakter eleve egy spin-off-ért kiáltott! Tomnak hosszú ideje ez az egyetlen rendes szerepe, tényleg eltalált egy figura ez a Les.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2010.06.11. 08:33:13

Jó az közlemény is, ér érdeklődve várom a filmet...
süti beállítások módosítása