Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ilyen a formám (The Back-Up Plan)

2010.06.10. 20:38 koimbra Szólj hozzá!

 

Jennifer Lopez a zenei listák élén már többször megfordult, azonban mozis karrierje eléggé megfeneklett, élvonalbeli színésszé soha nem vált, ám akad egy-két olyan film, amely vele együtt szép sikert könyvelhetett el. Az énekes-színésznő kipróbálta magát néhány műfajban, de leginkább a romantikus vígjátékokat kedvelte igazán, mivel már lassan 5 éve nem láthattuk mozifilmbe, úgy döntött, hogy egy ilyesféle művel tér vissza a köztudatba.

Zoe (Lopez) feladta a nagy Ő keresését, ám mivel gyereket szeretne a mesterséges megtermékenyítés mellett teszi le voksát, meg is történik a nagy esemény, ám szinte rögtön ezután belefut  Stanbe (Alex O'Loughlin), akivel ugyan nem indul jól a megismerkedés, ám a folytatás annál jobb. A nagy kérdés azonban, hogy miképp tudassa Zoe vele, hogy gyermeket vár.


 

Sok nevetés és romantika kellene ide, ám nem osztogatták ezeket valami bőkezűen. A humorfaktor többször is kimozdul a holtpontról, de nem voltak képesek tartani a szintet és sokszor visszaesik a mélybe, a romantika meg olyan lett amilyen. Stan hozzáállása a dolgokhoz csöppet kezd idegesítővé válni, ugyanis egyszer még akarja a gyereket, aztán nem, majd megint meggondolja magát. Felettébb bizonytalan. Vagy mégsem? Ebből adódóan a többször zördül össze az asszonnyal, így aztán nem csoda, ha idővel a néző se tudja, hogy akkor a páros most éppen hogy is áll egymással. Együtt vannak vagy nincsenek együtt? Mintha a forgatókönyvíró sem tudta mit akar igazán.

Zoe megformálója már többször előadta így magát, azaz vágja a grimaszokat és közben nagyon szerencsétlennek gondolja magát, szóval hozza a megszokottat. O'Louglin ábrázata pont ugyanúgy néz ki az első pillanatban, mint a film utolsó percében, folyamatosan borostás, de még véletlenül sem növekszik a szőrzete és nem is lesz kisebb, érdekes, mellesleg kockahasa van, mert az kötelező, hogy a tini csajok kikerekedett szemmel nézzenek a vászonra.

 Az Ilyen a formám nem a jól sikerült romkomok sorát gyarapítja, ebben az évben nem az első (Szökőhév, Minden kút Rómába vezet) és valószínűleg nem is az utolsó. Nem hiszem el, hogy senki nem képes az Álomgyárban egy szellemes, humoros dialógust írni vagy egy vicces jelenetet papírra firkantani, illetve nem ártana a figyelem fenntartása sem. El tudom képzelni, hogy annak sokkal jobban fog tetszeni ez az alkotás, aki már volt terhes és végigjárta azt az utat, amit Lopez is, számomra azonban ez 30 %-osnak felel meg. 

imdb: 4,3
rottentomatoes: 21 %

Büdzsé: 35 millió dollár
Eddigi amerikai bevétel: 36,8 millió dollár
Eddigi összbevétel: 56,4 millió dollár

Címkék: iromány vígjáték romantika 30 % the back up plan

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr102072707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása