Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még mindig dolgoznak a Fathom forgatókönyvén

2010.06.15. 11:36 koimbra Szólj hozzá!

Megan Fox előnyben részesíti a képregényfilmeket, a Transformers után a Jonah Hexben vállalt szerepet, hamarosan hozzálátnak a  Fathomhoz is, ennek főhőse Aspen Matthews, akire 10 évesen találtak rá egy hajó fedélzetén, amit már évekkel azelőtt eltűntnek nyilvánítottak. Aspen különleges képességgel rendelkezik, képes a víz alatt lélegezni, felnővén a lány tengerbiológus lesz. A képregényben létezik egy víz alatti nálunk technikailag sokkal fejlettebb világ is, ahol az ott élők teljes békében és harmóniában élnek, mígnem egy víz alatti csoport azt a célt tűzi ki maga elé, hogy eltörli az embereket a föld felszínéről és átveszik az uralmat a víz alatti világban. Aspen lenne a kulcs, ugyanis csak az ő közreműködésével készülne el egy fontos fegyver és az ő segítségével győzhetne ez a bizonyos csapat.

Fox az MTV riporterének árulta el, hogy még nagyon korai szakaszban járnak az előkészületek, a forgatókönyv még nincs kész. Ha úgy alakulna, hogy lelépne a fedélzetről, akkor is megcsinálnák. Az is kiderül, hogy anno szóba jött az új Vörös Szonja megformálására, de ha Rose McGowan helyett mégis mást keresnének, akkor bevállalná.

Címkék: miújság képregényből film fathom

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr312083142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása