Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Szupercsapat és a Kéjjel-nappal magyar poszterei

2010.06.17. 20:39 koimbra 8 komment

Nálunk a Szupercsapat csak augusztus 5-én oldja meg a problémákat. Négy veterán katona áll a középpontban, akiket olyasmivel gyanúsítottak meg, amit nem követtek el. Liam Neeson formálja meg a csapat vezetőjét és mindig örül, ha az eltervezett dolgok sikerülnek, sosem készít B tervet. Sharlto Copley a csöppet zakkant Murdockot játssza, ő profin navigál bármilyen légi járművel és ez igaz a földi járgányokra is. Bradley Cooper Szépfiút alakítja, ő a kivitelezésben van otthon igazán és Quinton Rampage Jackson pedig a csapat erőembere.

Cameron Diaz egy egyedülálló nőt alakít a Kéjjel nappal akció-vígjátékban, eléggé szerencsétlen a pasik terén, aztán megismerkedik egy férfival, akit Tom Cruise formál meg. A férfiről hamarosan kiderül, hogy egy titkosügynök és hamarosan belerángatja őt is egy világ körüli akciókalandba.

A posztereket a premierfilmek oldaláról szedtem.

Címkék: poszter szupercsapat knight&day

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr572089853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2010.06.17. 20:47:53

A Szupercsapat eddigi képei is már-már langyosak voltak, és sajnos ez sem jobb. Siralmas, hogy egy több tíz milliós produkció estében nincs arra igény, hogy valami ügyesen és ötletesen dolgozó fényképészt találjanak - főleg annak fényében, hogy nem kevés produkció estében komoly pénzeket ölnek ebbe. A Kéjjel-nappal-os (ami szerintem egyébként nagyon jó lesz) pedig olyan, mint egy Steven Segal-os film poszterje. Azok az arcmegvilágítások, ájj ....

A nép fia 2010.06.17. 21:17:09

A Szupercsapat egész jó film lett, de ez a "Probléma megoldva" abszolút nem takarja a "There's no plan B"-t.

jimbo1000 2010.06.17. 22:04:37

@koimbra: te szoktál olvasni külföldi kritikákat a filmekről, és az A-taemről olvastál már? Írtak jókat róla vagy a földbe döngölték a filmet, bár engem az érdekel a legjobban, hogy a régi sorozatot mennyire idézi fel a film, meg van az a humora?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.06.17. 22:10:21

@jimbo1000: Nem nagyon szoktam külföldi kritikákat olvasni, mikor összetákolom a box office-t, akkor szoktam a rottenen megnézni egy-kettőt. A kritikusok fele egyébként elégedetlen, a maradéknak tetszett. Van aki azt írja, hogy szórakoztatónak akarták a filmet megcsinálni, de nem lett az, második pedig úgy vélik, hogy mégpedig igenis szórakoztató.

jimbo1000 2010.06.17. 22:15:07

@koimbra: jaj ismerem ezt, hogy az egyik nagy kritikus szórakoztatónak találja, míg a másik szarrá alázza - ezért sem szabad egy filmkritikus véleményére adni, kivéve a tiédre :)

Gondolom a lényegről akkor nem írtak, hogy a sorozatot mennyire idézi fel, mennyire táplálkozik belőle a film, mert sokaknak az számít, akik már régóta várják a filmet (mert nyílván a sorozatot sem szerethette mindenki. de aki szerette annak tetszeni fog-e a film?)

Brekicc 2010.06.18. 01:10:12

Hát nemtom hogy mennyire jó ez a Szupercsapat cucc, az eredeti sorozat is az elmegy kategóriába tartozott nálam.

A Kéjjel-nappal jobban érdekel, mert tényleg sikerült hozzá egy ütős kis trailert összedobni.
A poszter valóban gagyi lett, eléggé látszik rajta hogy Diaz már öregszik. :S

Rolee83 2010.06.18. 05:24:40

Leszarom a plakátokat, mindkét film moziban nézős!!

A nép fia 2010.06.18. 10:16:58

@jimbo1000: Az imdb-n eléggé fel van pontozva, 7.6-ot kapott eddig több, mint 6000 szavazótól. Ennyit tőlem is kap, én jól szórakoztam rajta, egész vicces.

Nem spoilerezek, de megvan az oka, hogy a trailerben Rosszfiút láttuk repülőre szállni, aztán meg mégsem akaródzik többet felülni... :-D

Ügyesen összerakták, tényleg. A végén egy kicsit nem értettem, hogy ki kivel van, de kitisztul minden. A karakterek is telitalálatok, Murdock hihetetlen, Szépfiú hozza a sármos pasast, Rosszfiú kemény és jók a tetkói az öklén, Hannibal szerepére pedig Liam-nál jobbat nem találhattak volna.

SPOiLER!
Hannibal és Rosszfiú találkozása kissé gyengén lett megoldva, ez annyira nem tetszett.
süti beállítások módosítása