Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Yates rendezheti a Fabulákat?

2010.06.17. 11:44 koimbra 4 komment

Nemrég kiderült, hogy David Yates is rajta van azon a listán, amely a szóba jöhető rendezőket tartalmazza, akik elkészíthetnék a a Hobbit filmeket. A Warner és az MGM azonban jobban szeretné, ha Peter Jacksondirigálná le a filmeket. A Pajiba ma azt írta, hogy Yates neve szóba került a Fabulák képregényszéria megfilmesítésével kapcsolatban. Yates számára nem ismeretlen terület a fantasy műfaja, hiszen 4 Harry Potter részt is ő rendezhetett.

A Fabulákból még 2008-ban szerettek volna tévésorozatot készíteni és Stu Zicherman és Raven Metzner hozzá is láttak az első 1 órásra tervezett rész megírásához és David Semelt (Buffy, Dawson és a haverok, Hősök) kérték fel a rendezésre. Azóta viszont nem sok info érkezett a projekt háza tájáról, lehetséges, hogy végül lefújták az egészet és helyette inkább mégis egy nagyobb költségvetésű mozis produkciót szeretnének Yates-szel?

A képregényben a mesehősök világát megtámadják, ezért Hamupipőke, Csipkerózsika, Babszem Jankó és a többiek a mi világunkba menekülnek át, pontosabban New Yorkba, ahol új életet kezdenek és az általuk kiötlött szabályok szerint éldegélnek. Megegyeznek, hogy a régen elkövetett bűnöket semmisnek tekintik, minden gonosz figura tiszta lappal indulhat és nem fedik fel magukat az emberek előtt.  A mesehősök vezetője Hófehérke lesz, míg a rendőrfelügyelő szerepét a Farkas kapja.

Címkék: miújság képregényből film fables

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr302088604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2010.06.17. 11:52:09

A képregényt olvastam, nagyon tetszett. :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.06.17. 11:53:20

A neten is rajta van honosítva valahol, én is olvastam, ha jól rémlik valami haláleset miatt nyomoznak benne.

Spawn85 2010.06.17. 12:04:50

@koimbra: Ha jól emlékszem, valaki el is tűnik, és azután nyomoz Farkas, rendőrfelügyelő.
Minden részletre már nem emlékszem, de arra igen, hogy egy délután alatt kiolvastam az egészet, annyira tetszett már maga az alapötlet.

pepo05 2010.06.17. 12:05:28

Rózsa piros halála után ynomoznak, de ez csak az első sztori. Sajnos itthon nem volt valami nyereséges a kiadása (jellemző) úgyhogy nem jelent meg több rész.

Nagy kár, mert akármilyen idiótán hangzik a koncepció, és leírva a sztori is, zseniális képregény.
süti beállítások módosítása