Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cheadle és Pinto számára is felajánlottak egy szerepet A majmok bolygójában

2010.06.18. 15:20 koimbra 3 komment

James Franco már aláírt a Majmok bolygója előzményeit feldolgozó filmhez, a stúdió Freida Pinto és Don Cheadle számára is felajánlott egy-egy szerepet, de az még nem ismeretes, hogy rábólintottak-e már a felkérésre. Pintot a Gettómilliomosban ismerte meg a világ, jelenleg az Immortals fantasy forgatásán vesz részt, ha nem rontja el a rossz szerepvállalásokkal, az egyik legjobban fizetett sztárrá nőheti ki magát.

Korábban Ceaser címen futott a projekt, manapság már Rise of the Apesnek hívják, ha valakinek esetleg eszébe jut egy másik elnevezés, talán megint megváltoztatják a film nevét.  A franchise történelmében most először fordul elő, hogy nem majomkosztümbe öltöztetett színészek fognak szaladgálni a díszletek között, ezúttal CGI-vel hozzák létre az állatokat, a minőségi munkáiról híres WETA lesz a felelős a majmokért. A történet San Francisoban fog játszódni, Franco egy tudóst fog játszani, aki az Alzheimer kór ellenszerét teszteli majmokon, egyet pedig haza is visz, hogy megóvja a kollégáitól. A kísérletek hatására az alany egyre nagyobb intelligenciára tesz szert, majd fellázad az emberek ellen, innen pedig már csak egy lépés, hogy kirobbantsa a háborút.

Címkék: remake majmok bolygója miújság.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr262091719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.06.18. 16:34:28

Aztarohadt! Már sokszor emlegettük hoyg nincs ötlet Hollywoodban......Nekem nem hiányzik egy CGI-s MAjmok bolygója!!!
Ezek basszus lassan már minden régi nagy filmnek folytatást csinálnak,lassan eljön a Vissza a jövőbe remek vagy 4.rész (LOL)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.18. 18:00:41

@Dejdő: szvsz már a Tim Burton-féle Majmok bolygójában is volt CGI.
süti beállítások módosítása