Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Triage előzetes

2010.06.21. 20:25 koimbra 1 komment

Augusztusban kerül a tékák polcaira Észak-Amerikában a Triage film. Elkerüli a mozikat? Érdekes, pedig részt vett a produkcióban néhány ismertebb ember, ezek szerint arra kell számítani, hogy nem sikerült valami jóra az alkotás. A rendezést Danis Tankovic vállalta el, aki 2002-ben átvehette a legjobb külföldi filmnek járó díjat az Oscaron, a Senkiföldje háborús drámáért érdemelte ki az elismerést.

A Triage főszereplője Colin Farrell, aki egy háborús újságírót alakít, akinek sikerül Kurdisztánban sokkoló képeket készítenie, ám legjobb barátja eltűnik a zűrzavarban. A nő főszerepet Paz Vega játssza és Christopher Lee is feltűnik.

Címkék: trailer triage drámaelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr652099197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.06.21. 21:05:25

Colin az egyik kedvenc színészem de valahoyg ebben a filmben nem érzek semmit:( az előzetes is olyan épp hogy végig bírtam nézni:$
süti beállítások módosítása