Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Írják a Dr. Strange mozifilmet

2010.06.22. 10:33 koimbra Szólj hozzá!

Kevin Feige, a Marvel elnöke 2008 októberében jelentette be, hogy el fog készülni a Dr. Strange mozifilm, akkor azt mondta, hogy egy vagy másfél év múlva kezdődhetnek meg az előkészületek és 2012-ben vagy 2013-ban mutatnák be a produkciót. Nos, eltelt azóta másfél év és most már írják is a forgatókönyvet, Thomas Donnellyre és Joshua Oppenheimerre bízták a feladatot.

Korábban a Marvel a Dr. Strange-et is abban a kategóriába sorolta, amelyet majd 20-40 milliós költségvetésből hoznak tető alá. Csakhogy Donnelly és Oppenheimer nem éppen olyan forgatókönyveket szoktak letenni az asztalra, amelyeket bagóból meg lehet valósítani. Ők vetették papírra a Cowboys & Aliens és a Conan szkriptjét is és szintén rájuk hárult a feladat, hogy az Uncharted számítógépes kalandjáték filmváltozatát lekörmöljék, ezek pedig 100 milliós kategóriába tartoznak. Dr. Strange karaktere köré egyébként sem lehet egy olcsó produkciót felhúzni, a figura nagy hatalmú varázsló, aki mindenféle hókuszpókuszra képes és sokszor fordulnak hozzá a szuperhősök segítségért, képes dimenziókapukat nyitni és ha arra van szükség, akkor gondolatot olvas vagy belép az asztrális térbe, gyakran kalandozik az űrben is. Egyelőre még nem szerződtettek rendezőt a projekt élére, ám Guillermo Del Toro néhány éve azt mondta, hogy szeretné megcsinálni.

Címkék: miújság képregényből film dr strange

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr82100389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása