Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wild Things: Foursome előzetes

2010.06.23. 21:36 koimbra 4 komment

1998-ban mutatták be a Vad vágyak (Wild Things) csavaros erotikus thrillert, amelyben Neve Campbell és Denise Richards vetkőzött és próbált agyafúrt lenne, rajtuk kívül még Bill Murray, Kevin Bacon és Matt Dillon játszották a főbb szerepeket, remek alkotás vol.  Nem termelt túl sokat (30 millió dollárt) a mozikban, ez azonban ahhoz épp elég volt, hogy készüljön még két DVD-re szánt folytatás és most a negyedik felvonás is befutott. Ezúttal egy milliomos halálozik el és egy detektív ás egyre mélyebben az ügyben. A milliomos fia is gyanúsított lesz, nem lesz hiány csavarban és csajokban sem. Jillian Murray (The Graves, Amerikai ének), Marnette Patterson (Csillagközi invázió 3), Ashley Parker Angel (Longshot), John Schneider (Smallville sorozat, Hazárd megye lordjai széria) és Jessie Nickson játsszák a főbb szerepeket, Andy Hurst rendezte a művet.

Címkék: trailer sequel thrillerelőzetes wild things 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr112105046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.06.23. 21:56:51

Ezek a rettenetes DVD folytatások kiakasztanak! Vad vágyak tök jó film volt! Erre a sorsa jutott szegény Rémségek könyve! az első klasszikus:) a többi gagyi! De akár a Csillagközi inváziót is idesorolhatnám! meg még sok mást.....csak nem érte mi értelme van ezeknek?

Spawn85 2010.06.24. 02:33:55

@Dejdő: A Csillagközi Invázió harmadik része szerintem egész nézhető lett. Plusz jó ötlet volt visszahozni az eredeti főszereplőt. Persze az első részt messze nem közelítette meg így sem.

A Rémségek Könyvéből viszont csak az elsőt láttam.

csudri82 2010.06.24. 10:53:25

John Schneider-hez ennyi, hogy Szörny 2? Ember, ő az eredeti Bo Duke! Erről híres, nem egy gagyi folytatásról...

csudri82 2010.06.24. 10:55:05

Azt el is felejtettem, hogy ha a mai fiataloknak az eredeti Hazárd megye lordjai túl régi lenne, akkor mégiscsak lehúzott több mint 100részt a Smallville-ben is, mint Superman "apja". :)
süti beállítások módosítása