Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Streep és Bridges a Great Hope Springsben

2010.06.24. 11:50 koimbra 1 komment

Az Oscar-díjas Meryl Streep újra romantikázni fog, a partnere Jeff Bridges lehet, akinek idén az Akadémia is jutalmazott egy szobrocskával. A Great Hope Springs című dramedy az Escape Artists égisze fog elkészülni. Philip Seymour Hoffman neve is kering a projekt körül, ám elég nagy a valószínűsége, hogy a színész egyeztetési problémák miatt kénytelen lesz visszautasítani a felkérést, hamarosan jelenése lesz a Moneyball forgatásán, aztán Paul Thomas Anderson vallási filmjében fog játszani. A vígjáték-dráma középpontjában egy házaspár áll, akik már több, mint 30 éve együtt vannak.

 A Great Hope Springs forgatókönyvét Vanessa Taylor írta, a hölgy eddig különféle sorozatok néhány epizódját körmölte le, többek között az Alias, az Everwood és a Cupid szériákhoz volt köze.

Címkék: miújság romantikahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr632106151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.06.24. 12:30:52

Ha megüti az Egyszerűen bonyolult mércéjét akkor várós! Nem volt rossz a film,és nekik pedig egy-egy Golden Globe jelölés:)
süti beállítások módosítása