Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Facebook film előzetese

2010.06.26. 12:52 koimbra 4 komment

David Fincher mindig keresi az érdekes filmötleteket és a Facebookban, illetve annak alapítójában remek alapanyagot látott. Valljuk be, remek ötlet volt, fura, hogy egy ilyen senkinek nem jutott eszébe a 90-es években. Mark Zuckerberg találta ki az oldalt, még akkoriban mikor a Harvardra járt és eleinte csak az egyetemi tanulók használták, később több felsőoktatási intézményben is elterjedt, jelenleg már több, mint 400 millió felhasználója van. A The Social Network  első előzetese nem mutat sokat a produkcióból, mondhatni szinte semmit nem láthatunk, inkább csak mondatokat hallhatunk.

Címkék: social network trailer facebook igaz történet

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr62111358

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Facebook poén - Az alapító nem blokkolható 2010.08.24. 15:40:54

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és vezére - akitől a brit miniszterelnök nemrég még tanácsot kért arra vonatkozóan, milyen érzés többmilliós közösségért felelősséggel tartozni - nem blokkolható. Sehogysem. Nem tudni, hogy egyszerű programhib...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.06.26. 13:08:57

Elég beteges, hogy ilyen komolyan kezelik ezt a témát. A másik dolog, meg miért kell erősíteni a zsidó sztereotípiákat? Már most utálom ezt a filmet.

FayeFaye 2010.06.26. 13:22:01

@0gre: ...?

Egyaltalan nem erdekelt, de most olvastam, hogy Aaron Sorkin is reszt vesz benne, es tole barmit megnezek!

Spawn85 2010.06.26. 13:59:31

@0gre: ???

Mivel David Fincher rendezi, így valószínű meg fogom nézni.

Brekicc 2010.06.27. 01:14:39

Sztem Fincher és Eisenberg neve szinte biztos garanciája a sikernek. Persze kicsit húzós filmtémának az ötlet, de ha mögélát az ember, akkor rájön hogy azért rengeteg oldala van a ennek a témának. Szociális, üzleti, informatikai. Remélem Fincher jól kiaknázza.

Régen nagy kedvencem volt a Szilikonvölgy Kalózai, ami az Apple & a Microsoft csatáját vitt filmre, amiről addig én is keveset tudtam.
A film nagyon jól bemutatta, hogy egy önelégült ember hogyan esik el a világ legnagyobb lóvéjától amiatt, mert ostobaságában nem veszi észre a csapdát. Persze Steve Jobs nem halt éhen(sajnos az apple virágzik a sok sznob miatt), de ha akkoriban nem adja oda a pc-t Gatesnek, akkor ma ő lenne az, aki a világ legnagyobb szoftverbrandjének az ura.
süti beállítások módosítása