Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Spike Lee rendezi a Nagasaki Deadline-t

2010.06.28. 18:00 koimbra 1 komment

Spike Lee a 2008-as Miracle at St. Anna második világháborús drámájával nagyot bukott, azt követően a kisképernyő világában találta magát, három tévés produkciót készített el, A belső ember folytatását pedig jegelték. Lee azonban hamarosan visszatér a mozis terepre, a Deadline ugyanis azt írja, hogy minden bizonnyal az ő vezénylete alatt foroghat a Nagasaki Deadline akció-thriller. Eredetileg Martin Campbell irányította volna a munkálatokat, ám ő most a Zöld Lámpással van elfoglalva, így került Lee a képbe. A film egyik producere James Cameron lesz.

A Nagasaki Deadline egy FBI ügynökre fókuszál, aki kétségbeesetten próbálj elkapni két terroristát, akik Amerika földjén hajtanának végre valamilyen borzalmas cselekedetet, az óra ketyeg, a nukleáris bomba pedig készen áll a nagy durransára.

A forgatókönyv már évekkel ezelőtt elkészült és a Fox berkein belül valósították volna meg a filmet, ám a 9/11 miatt a fiókba került a tervezet. Jelenleg David és Peter Griffiths dolgozza át a szkriptet egy kicsit.

Címkék: miújság akcióhír nagasaki deadline

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr942116553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.06.28. 18:56:39

ez már most a rettegés arénája klónnak hangzik :D
süti beállítások módosítása