Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Augusztusban indul a Motel 3 forgatása

2010.06.30. 21:57 koimbra 3 komment

2005-ben néhány szerencsétlen fiatal egy szlovákiai kínzókamrában végezte, no nem a hivatalos szervek élték ki rajtuk vérgőzős vágyaikat, hanem egy erre specializálódott csapat rendezett be "otthonos" gyötrőhelyet, ahol minden gazdag egyén saját magát szórakoztathatta, ki lehetett belezni valakit és szó szerint vérben is fürdeni lehetett. Eli Roth horrorja szép siker volt, a második felvonás nem ütközött akadályba, azonban az már gyengébben muzsikált a kasszáknál, 2008-ban mégis bejelentették a Motel (Hostel) harmadik részét, akkor már azt tudni lehetett, hogy nem Roth fogja írni a forgatókönyvet és a rendezői teendőket is más látja el, viszont producerként részt vesz a projektben. 2010-et írunk és eddig még nem jött sok info a tervezetről, ám most kiderült, hogy a Sony Stage 6 szárnyai alatt hozzák össze a sequelt, a cég felügyelete készült el a 30 Days of Night vámpíros horror második epizódja is. A forgatás augusztusban veszi kezdetét Scott Spiegel irányítása alatt, neki köszönhető (vagyis inkább ne) az Alkonyattól pirkadatig 2. A történet ezúttal nem Szlovákiában játszódik, hanem Amerikában, méghozzá Las Vegasban és egy balul sikerült legénybúcsút állítanak a középpontba. Vajon ez a Másnaposok horror verziója lesz?

Címkék: franchise hostel sequel horrorhír hostel 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr962121810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2010.06.30. 22:43:07

Az első rész jó volt, a második kevésbé.

Ez meg majd kiderül...

Rolee83 2010.06.30. 22:53:15

Hát érdekesen hangzik, de szerintem jobb lett volna az eredeti szálon továbbmenni!
Most majd kitalálnak valami hülyeséget aztán ráaggatják a Motel3 címet aminek semmi köze az első kettőhöz a címet leszámítva!! :S

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2010.07.01. 10:40:36

kíváncsi leszek, az első kettő nagy kedvenc. a másodikat sokan lehúzzák de szerintem tisztességes folytatás, hangulatilag ott van!
süti beállítások módosítása