Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Greene és Jane is kacag

2010.06.30. 12:06 koimbra Szólj hozzá!

A LOL-t elég sokan használják kis hazánkban is, össze lehet ezzel futni egyes kommentek esetében de elég sok tini használja. Jelentése hangosan nevetni. Ezzel a címmel fog elkészülni egy amerikai vígjáték is, ezek után ne lepődjünk meg, ha olyan hír lát napvilágot, amelyben egy ROTFL elnevezésű produkcióról lehet olvasni.

A film egyébként nem eredeti ötlet alapján készül, hanem egy 2008-as francia vígjátékot dolgoznak fel, az eredetiben Sophie Marceau és Christa Theret játszották a főszerepet, a remake-re néhány hónapja sikerült megnyerni Miley Cyrust és Demi Moore-t, most pedig kiderült, hogy mellettük az Alkonyat széria egyik vámpírja, Ashley Greene és a Hung sorozat sztárja, Thomas Jane fog nevetgélni. A francia verzió rendezőnője, Lisa Azuelos dirigálhatja a hollywoodi változatot.

A történet középpontjában egy 15 éves lány áll (Cyrus), akivel szakít a szexuálisan érettebb barátja, ami után csaj pedig a legjobb barátjával csap egy görbe estét. Eközben a 40 éves elvált anyja (Moore) keményen azon dolgozik, hogy rendbehozza saját életét. Jane Cyrus apját alakítja, míg Greene egy vadóc gimis csajt formál meg.

Címkék: lol miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr172120623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása