Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Machete következő előzetese

2010.07.09. 11:35 koimbra 4 komment

Valami nem stimmel a Machete új előzetesével, már nincs meg benne az, ami az előző trailerben megvolt. Személy szerint a zenére tippelek, nem illik a képbe. Ettől függetlenül még mindig benne van a pakliban, hogy a Machete egy mocskosul jó szórakozás lesz és mivel benne van Robert Rodriguez keze is, szinte biztos, hogy egy élvezetes grindhouse akció-vígjátékot fogunk látni, más részről pedig végre látjuk Steven Seagalt mozogni. Danny Trejo mellett még Robert De Niro is fgyvert ragad, a női vonalat pedig Jessica Alba, Michelle Rodriguez és Lindsay Lohan erősíti.

Időközben egy poszter is kikerült a netre

Címkék: trailer grindhouse machete akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr622140601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tunderninja 2010.07.09. 13:04:22

Na végre alig várom,szerintem über lesz:)

Shyllard 2010.07.09. 13:45:42

Számomra az első trailer óta nem várós, ez a videó meg méginkább megerősítette azt a véleményemet, hogy ez nagyon B-kategóriás film lesz...

gunsmoke (törölt) 2010.07.09. 17:19:40

@Shyllard: Épp ez lenne a cél!!!

Bár Rodriguez tényleg nem mutat fel túl sok újat (a trailer alapján) és mintha a Desperado és a Terrorbolygó keresztezését látnám.

És sajnos az áltrailer óta engem sem hoztak lázba ezek az előzetesek. De majd meglátjuk.
süti beállítások módosítása