Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy Takers poszter

2010.07.09. 12:09 koimbra 1 komment

Majdnem azt mondtam, hogy egész jó lett a Takers sokadik posztere, de az a fickó alul jobbra úgy néz ki, mint akinek sürgősen wécére kell mennie. A történet egy rablócsapatról szól, akik mindig ügyesen és nyom nélkül rámolják ki a bankokat, a banda még egy utolsó melót szeretne véghezvinni, amivel több pénzt szakítanának és ezzel már nyugdíjba is tudnának vonulni. A produkcióhoz sikerült megnyerni Paul Walkert, Matt Dillont és Hayden Christensent is, a plakáton ugyan nem szerepel, de Zoe Saldana is játszik a műben. . Az akció-thrillert John Luessenhop rendezte, aki először és utoljára 10 éve készített filmet, A fogoly (Lockdown) drámát.

Címkék: poszter takers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr202140688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.07.09. 13:56:32

Én nagyon várom ezt a filmet Paul Walker miatt! Az összes filmje megvan,és tök jók! Oké,nem mindegyik de azért szórakoztató filmek ezek! Sajna a Tekers tuti csak dvd-n jön nálunk majd valamikor jövőre:( ha egyáltalán jön:(
süti beállítások módosítása