Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csak DVD-n jön The Experiment

2010.07.10. 17:10 koimbra 2 komment

Oliver Hirschbiegel készítette el még 2001-ben a híres standfordi börtönkísérlet filmváltozatát, Hollywood mindig is kereste azokat az alapanyagokat, amelyeket újra lehet forgatni, meglepetésre mégis éveket kellett várni, míg az Álomgyárban is elszánták magukat arra, hogy elkészítsék a saját, amerikai változatukat. A dráma-thrillerre olyan színészek szerződtek le, mint Clifton Collins Jr, Cam Gigandet, Adrien Brody, Maggie Grace és nem utolsó sorban Forest Whitaker. Az alkotás mégis elkerüli a mozikat, szeptember 21-én kerül a mozikba Paul Scheuring filmje, amely nem éppen a legjobb előjel, pedig a rendező korábban A szökés sorozat írója és producere volt.


A közel 40 évvel ezelőtti standfordi börtönkísérletben a cél az volt, hogy az emberek fogságban való viselkedését tanulmányozzák. A szervezők a jelentkezők egyik felét börtönőrnek, a másikat pedig rabnak tették meg. Ám a kísérletet hamarosan elfajult, ugyanis többen eléggé beleélték magukat a szerepükbe.

Címkék: the experiment

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr972143302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.07.10. 19:16:01

kiv. vagyok mennyre tér el vagy rosszabb a német verziótól mert az mocskos jó.
kiv vagyok a hullám amcsi verzióját mikor "találják ki" :D

Shyllard 2010.07.11. 17:47:36

pedig ez a film megérdemelte volna, hogy moziban menjen....
süti beállítások módosítása